The Blog

Υλικά:

  • 2 Ροδέλες Καβουρμά 400 γρ. Καραχασάν
  • 8 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 ώριμη ντομάτα ξεφλουδισμένη σε πολτό
  • 1 φλιτζάνια τσαγιού λάδι
  • κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κιλό μπάμιες

  • 1 φλιτζάνια τσαγιού νερό

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε τις μπάμιες καθαρισμένες για δύο ώρες σε ένα μπώλ με νερό και λίγο ξύδι. Τις πλένουνε με άφθονο νερό πριν τις χρησιμοποιήσουμε.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο λάδι μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τις μπάμιες και το νερό) και τα σοτάρουμε όλα μαζί. Στη συνέχεια βάζουμε τις μπάμιες και το νερό. Λίγο πριν βράσουν καλά οι μπάμιες προσθέτουμε τις ροδέλες του καβουρμά.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Your review*

Name*

Email*

Website*