The Blog

Υλικά:

  • 4 Ροδέλες Καβουρμά Βοδινό Καραχασάν περίπου 500γρ.

  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

  • 2 φλιτζανάκια του καφέ λάδι

  • 2 ματσάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο

  • 4 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες

  • 4 αυγά

  • 2 πιπεριές πράσινες, ψιλοκομμένες

  • 4 πήλινα μπώλ

  • Μαύρο πιπέρι, αλάτι

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230 βαθμούς. Τοποθετούμε τις ροδέλες
του καβουρμά στα πήλινα μπώλ. Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι με το κρεμμύδι
και το μαϊδανό και σωτάρουμε μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τις ντομάτες,
το αλάτι, το πιπέρι και τις πιπεριές και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.
Επιστρώνουμε τις ροδέλες του καβουρμά με το παραπάνω μείγμα και
τοποθετούμε ένα αυγό σε κάθε πήλινο μπώλ. Τα τοποθετούμε στο φούρνο
για 8-10 λεπτά στους 200οC.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Your review*

Name*

Email*

Website*