The Blog

Υλικά

  • 150 γρ καβουρμά Βοδινό Καραχασάν
  • 1/2 ντομάτα σε ροδέλες
  • 1 φέτα τυρί φέτα
  • 1 καυτερή πιπεριά κατά προτίμηση
  • 2 κομματάκια σκόρδο
  • πολύ λίγο αλάτι
  • λίγο μπούκοβο

 

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό πήλινο τοποθετούμε 2-3 φέτες ντομάτας κάτω, την φέτα καβουρμά από πάνω και 2-3 φέτες ντόματας, το σκόρδο και την πιπερία πάνω απ’τον καβουρμά.

Το ψήνουμε στους 180οC στο φούρνο για 10 λεπτά.Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου λάδι  γιατί ο καβουρμάς θα σας βγάλει λίπος μπορείτε να το στραγγίξετε κρατώντας ανάποδα ένα πιάτο προς το πήλινο.
Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο (αν θέλετε) και τρώγετε ζεστό.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Your review*

Name*

Email*

Website*