The Blog

Χρόνος Προετοιμασίας 30΄
Για 6 άτομα

Υλικά:

  • 400γρ. Καβουρμά Βοδινό Καραχασάν

  • 500γρ. Λαζάνια

  • 200γρ. παρμεζάνα σε κύβους

  • 100γρ. τυρί γκούντα σε κομματάκια

  • 100γρ, τυρί έμμενταλ σε κομματάκια

  • 100γρ. μανιτάρια κονσέρβας σε μικρά φετάκια

  • 200γρ. κρέμα γάλακτος

  • λίγο αλάτι και φρεσκοκομμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τον καβουρμά σε λεπτά κομματάκια. Βράζουμε τα λαζάνια σε ελαφρώς αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν «αλ ντέντε» και τα σουρώνουμε. Τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος. Τα αναμιγνύουμε με τα τυριά, τον καβουρμά και τα μανιτάρια. περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, στους 150οC ώσπου να ροδίσουν ελαφρά. Σερβίρονται ζεστά.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Η Αξιολόγησή Σας

Όνομα*

Email *

Ιστοσελίδα*