The Blog

Χρόνος προετοιμασίας 45΄
Για 4 άτομα

Υλικά
300γρ. Καβουρμά Βοδινό Καραχασάν
250γρ. ρύζι για πιλάφι
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
6 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 κουτάλι της σούπας κάππαρη
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
λίγο ξύσμα λεμονιού
λίγο αλάτι και άσπρο πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό, να είναι σπυρωτό. Το στραγγίζουμε και το ξεπλένουμε με κρύο νερό, το αφήνουμε να κρυώσει. Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά κομματάκια. Κόβουμε τον καβουρμά σε λεπτά κομματάκια. Αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα με το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, την κάπαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζουμε σε μπωλ όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε σε σαλατιέρα πασπαλίζοντας με μαϊντανό.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Η Αξιολόγησή Σας

Όνομα*

Email *

Ιστοσελίδα*