Υλικά
- 150 γρ καβουρμά Βοδινό Καραχασάν
- 1/2 ντομάτα σε ροδέλες
- 1 φέτα τυρί φέτα
- 1 καυτερή πιπεριά κατά προτίμηση
- 2 κομματάκια σκόρδο
- πολύ λίγο αλάτι
- λίγο μπούκοβο
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό πήλινο τοποθετούμε 2-3 φέτες ντομάτας κάτω, την φέτα καβουρμά από πάνω και 2-3 φέτες ντόματας, το σκόρδο και την πιπερία πάνω απ’τον καβουρμά.
Το ψήνουμε στους 180οC στο φούρνο για 10 λεπτά.Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου λάδι γιατί ο καβουρμάς θα σας βγάλει λίπος μπορείτε να το στραγγίξετε κρατώντας ανάποδα ένα πιάτο προς το πήλινο.
Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο (αν θέλετε) και τρώγετε ζεστό.